2020 Yılın Rengi Klasik Maviyi Dekorasyonda Nasıl Kullanırsın? Her yıl, renk şirketi Pantone , toplum, kültür, seyahat ve daha fazlasındaki trendlerden ilham alarak Yılın Renklerini seçiyor .Pantone, 2020…

2020 Yılın Rengi Klasik Maviyi Dekorasyonda Nasıl Kullanırsın? Her yıl, renk şirketi Pantone , toplum, kültür, seyahat ve daha fazlasındaki trendlerden ilham alarak Yılın Renklerini seçiyor .Pantone, 2020…

2020 Yılın Rengi Klasik Maviyi Dekorasyonda Nasıl Kullanırsın? Her yıl, renk şirketi Pantone , toplum, kültür, seyahat ve daha fazlasındaki trendlerden ilham alarak Yılın Renklerini seçiyor .Pantone, 2020…

2020 Yılın Rengi Klasik Maviyi Dekorasyonda Nasıl Kullanırsın? Her yıl, renk şirketi Pantone , toplum, kültür, seyahat ve daha fazlasındaki trendlerden ilham alarak Yılın Renklerini seçiyor .Pantone, 2020… 2020 Yılın Rengi Klasik Maviyi Dekorasyonda Nasıl Kullanırsın? Her yıl, renk şirketi Pantone , toplum, kültür, seyahat ve daha fazlasındaki trendlerden ilham alarak Yılın Renklerini seçiyor .Pantone, 2020…

BLOG

BLOG

2020 Yılın Rengi Klasik Maviyi Dekorasyonda Nasıl Kullanırsın?

Müge Akbulut | 2020 Yılın Rengi Klasik Maviyi Dekorasyonda Nasıl Kullanırsın?

Her yıl, renk şirketi Pantone , toplum, kültür, seyahat ve daha fazlasındaki trendlerden ilham alarak Yılın Renklerini seçiyor .


Pantone, 2020 yılının rengini "zamansız, kalıcı" ve "alacakaranlıkta gökyüzünü düşündüren" diye niteleyerek "Klasik Mavi" olarak duyurdu.

Görünen o ki bu basit ama zengin, koyu mavi - çok yönlülüğü ile birçok iç tasarımcının gözdesi.


O halde en yeni Pantone rengi klasik maviyi evinizde en iyi nasıl kullanacağınızı öğrenmek ve şık aksesuarlardan koyu mavi mutfak dolaplarına, halılara kadar dekorasyon fikirlerinden ilham almak için okumaya devam edin.


MOBİLYADA


Los Angeles'taki Black Lacquer Design'ın kurucusu ve tasarımcısı Caitlin Murray, "Maviyi büyük mobilya parçaları, özellikle esnek bir kadife kanepe yoluyla birleştirmenin hayranıyım" diyerek yukarıdaki oturma odasını tasarladı ve peluş mavi kanepeye sıcak tonlu aksesuarlar ekledi.


SALONDA ya da OTURMA ODASINDA

Brooklyn, New York'ta JSE Design'ın CEO'su ve sahibi olan iç mimar Jared Epps, genellikle koyu maviyi vurgu boya rengi olarak kullandığını, odanın türüne bağlı olarak da aynı zamanda bir alanın ana rengi olarakta kullanabildiğini söyledi.


"Bir keresinde bu rengi bir ev ofisinin tüm duvarlarında kullandım ve gerçekten zengin bir görünüm verdi," dedi Epps. "Ama bir yatak odası veya yaşam alanı için, vurgu rengi olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim."


BANYODA


Tomball, Teksas'taki Moore House Interiors'un kurucusu ve baş tasarımcısı Ashley Moore, bu banyo alanını koyu mavi dolaplarla tasarladı.


Moore, "Her zaman mavinin nötr olduğuna inandım ve klasik mavinin 2020 yılının rengi olduğunu görmekten heyecan duydum," dedi. "İster bir mutfak adası, ister ıslak bar dolapları için olsun, Klasik Mavi çok çeşitli şekillerde kullanılabilir."


MUTFAKTA

Murray, yukarıdaki resimde mutfak dolabında Klasik Mavi esintili bir boya rengi kullandı ve birincil rengi lüks siyah beyaz bir tezgah ve metal aksanlarla eşleştirdi.

Murray, "Mutfakta herhangi bir alan, klasik mavinin tonlarından yararlanabilir ve lüks görünüm için vazgeçilmez bir görüntü oluşturabilir" dedi.


HALIDA


Burada, Black Lacquer Design'dan Murray, mutfak alanını açık konsept bir alanda oturma odasından ayırmaya yardımcı olmak için Klasik Mavi esintili bir halı kullandı.


İç mimar Jared Epps, “Her zaman insanlar tek bir renkten ilham aldıklarında, aynı gölgenin farklı doku ve malzemeleriyle oynanması gerektiğini söylerim” dedi.


CESUR RENKLERLE


Epps tarafından tasarlanan bu oturma odası, renkli kitaplık ve cesur duvar sanatı ile uyumlu Klasik Mavi tonlu tekli koltuklarla geniş bir renk yelpazesine sahip. Klasik Mavinin odadaki tek "pop" renk olması gibi bir zorunluluk olmadığını vurgulayan Epps, "Bence insanlar zengin gölgelerden ve farklı renklerden korkmamalılar" dedi.


YATAK ODASINDA

Yukarıdaki yatak odasını tasarlayan Moore, “Klasik Mavi'yi özellikle bir deri kanepeye karşı dekor yastıklarında kullanmayı ve vazolar, kilimler, battaniyeler ve hatta mavi detaylara sahip mutfak gereçleri ile kullanmayı seviyorum” dedi.


Maggie Griffin Design'ın kurucusu ve baş tasarımcısı Maggie Griffin, yatak odası veya diğer odalarınız için Klasik Mavi'nin çeşitli tonlarında antika alışveriş merkezlerine ve ikinci el mağazalara göz atmayı önerdi, "Mutfağınızın duvarına güzel bir tabak asmayı, birkaç rafa maviyi serpiştirmeyi, hatta komodininize bir vazo koymayı deneyin" diye ekledi.

Hazırsanız, Hadi Başlayalım O Zaman

Bizimle tanışmak ya da hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU

Müge Akbulut