BURÇLARA GÖRE YAŞAM ALANI ÖNERİLERİ | Müge Akbulut Design İç Mimar Her zaman burçların insan karakterini ve yaşamını etkilediğine inanırım. Burçlar, insanların doğduğu tarihle bağlantılı olarak kişiliklerini ve karakterlerini etkilemektedir. İnsanın…

BURÇLARA GÖRE YAŞAM ALANI ÖNERİLERİ | Müge Akbulut Design İç Mimar Her zaman burçların insan karakterini ve yaşamını etkilediğine inanırım. Burçlar, insanların doğduğu tarihle bağlantılı olarak kişiliklerini ve karakterlerini etkilemektedir. İnsanın…

BURÇLARA GÖRE YAŞAM ALANI ÖNERİLERİ | Müge Akbulut Design İç Mimar Her zaman burçların insan karakterini ve yaşamını etkilediğine inanırım. Burçlar, insanların doğduğu tarihle bağlantılı olarak kişiliklerini ve karakterlerini etkilemektedir. İnsanın…

BURÇLARA GÖRE YAŞAM ALANI ÖNERİLERİ | Müge Akbulut Design İç Mimar Her zaman burçların insan karakterini ve yaşamını etkilediğine inanırım. Burçlar, insanların doğduğu tarihle bağlantılı olarak kişiliklerini ve karakterlerini etkilemektedir. İnsanın… BURÇLARA GÖRE YAŞAM ALANI ÖNERİLERİ | Müge Akbulut Design İç Mimar Her zaman burçların insan karakterini ve yaşamını etkilediğine inanırım. Burçlar, insanların doğduğu tarihle bağlantılı olarak kişiliklerini ve karakterlerini etkilemektedir. İnsanın…

BLOG

BLOG

BURÇLARA GÖRE YAŞAM ALANI ÖNERİLERİ

Her zaman burçların insan karakterini ve yaşamını etkilediğine inanırım.

Burçlar, insanların doğduğu tarihle bağlantılı olarak kişiliklerini ve karakterlerini etkilemektedir. İnsanın bütün ilgilerinin, yeteneklerinin, konuşma biçiminin, tavırlarının düşüncelerinin, görüşlerinin ve çevresine uyum biçimlerini kapsar. Bu bakımdan bir insanı diğer insanlardan ayıran, onu farklı yapan, insanı kendisi kılan bütün özellikleri içerir. Her burcun, kendine ait olan özelliklerine göre insanların yaşam biçimlerinde etkileri büyüktür. Bu doğrultuda oluşan yaşam alanlarının da nasıl farklılaştığını bu blog yazısında göreceğiz.


KOÇ

Hareketli, enerjik, gözü pek, cesur ve en önemlisi öncülük, liderlik karakteristik özelliklerindendir. Yaşam enerjisi doludurlar. Ayni zamanda verimli, çalışkan, ne istediğini bilen ve istedikleri şeyi elde etmek için tutkuyla çalışan kişilerdir. Koçun yaşam alanı da, bu özelliklerle bağlantılı olarak, dinamik kendine ait bir tasarım dili olan mekanlardır. Lider vasfından gelen özelliği ile bulundukları ortamında farklı ve dikkat çekici olması gerekir. Kırmızı renk, detaylarda vazgeçilmezdir. Koç burcu, çabuk heveslenen, hemen yeni bir konuya atılan fakat bundansıkılanbiridir. Özgürlüğüne çok düşkündür. Bu sebepten dolayı yaşam alanlarında kalıcı tasarım elemanlarına yer vermemek gerekir. Bir koç burcuna yaşam alanı tasarlıyorsak, sabit mobilyalardan kaçınalım çünkü her an sıkılabilir ve değişikliğe gidebilir.




BOĞA

Yorulmak bilmeyen enerjiye sahiptirler. Sakin huzurlu bir hayat sürmeyi ister.
Özellikle müzik, çiçek, lezzetli yiyecekler ona zevk verir. Bu burç için doğayla iç içe bulunmak ve kendi toprağında bir şeyler yetiştirmek en büyük mutluluk kaynağıdır. Alışkanlıklarına bağlı kişilerdir ve düzenlerinin bozulmasından hoşlanmazlar. Yaşam alanlarıyla da kuvvetli bağları vardır ve çok konukseverlerdir. Sanata, edebiyata doğaya hayrandırlar. Mobilya ve aksesuar seçimlerinde estetik sanatsal anlayışları ile diğer burçlardan farklı bir tasarım anlayışına sahiptirler. Konforlu, doğa ile iç içe, yaşarken içten nefes aldıkları mekanlar tercihidir. Aşırıya kaçmadan lüks aynı zamanda konforlu ve en önemlisi sanatı ve mimarinin bir arada olduğu yaşam alanları vardır. Pembe, Açık Mavi, Krem renk tercihlerinde baş sıradadırlar.




İKİZLER

Son derece hareketli, zeki, neşeli, esprili, dostluktan, konuşmaktan, ahbaplıktan hoşlanan bu insanlar, çevrelerinin eğlence kaynağıdır. İkizler burcu insanları değişken duygu durumları ve arkadaş canlısı mizaçları ile tanınırlar. Övülmekten, fikirlerinin beğenilmesinden de zevk alırlar ve yaratıcı bir kişilikleri vardır. En ince ayrıntısına kadar düşünerek kendilerine yaşam alanı oluştururlar. Yaşam alanlarına da yansıyan dinamik tasarım çizgilerin, renklerin, desenlerin olduğu duvarlar, mobilya ve aksesuarlar, oturum alanlarının fazla olduğu konforlu mekanları vardır. Sarı, Gri, Açık Mavi renk tercihlerinde önceliktedir.




YENGEÇ

Evlerinde kendilerini güvende hisseder ve huzur bulurlar. Yaşadıkları mekanı zevklerine uygun olarak tasarlamak için eğer imkanları el veriyorsa oldukça para harcayabilirler. Yaşam alanları yengeç burçları için çok önemlidir. Huzur bulacakları mekanlar da yaşamak isterler.

Geçmişle bağları kuvvetli olan yengeç burçları için geleneksel mekanlar ve modern yorumları yaşam alanlarına hakimdir. Beyaz, Gümüş, Gri renk tercihlerinde önceliktedir.




ASLAN

Her ortamda kral veya kraliçe gibi davranacak, egemenliğini hissettirmek için elinden geleni yapacaktır. Kendine güvenen korkusuz kişilerdir. Yuvalarının tek sahibi olmak onlarda tutku halindedir. Özgürlüklerine düşkündürler. Olumu pek düşünmez, olabildiğince çok yaşamak isterler. Gösterişli olan şeylerden hoşlanır ve yasadığı yeri bir saraya dönüştürmeyi ister. Dikkat çekmeyi severler. Klasik tasarımlar, şık mekanlar onların yaşam alanı tercihidir. Koyu Sarı, Turuncu renk tercihlerinde önceliktedir.




BAŞAK

Son derece titiz, Detaycı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler. Çevrelerinin derdi toplu olmasını isterler. Daima derdi toplu, temiz ve düzenlidir. Renk kullanımı, düzenli mekanlar başak burçları için tercih edilen yaşam alanlarıdır. Düzenin getirdiği huzur mekana yansır böylece kalabalık büyük mobilyalardansa minimal tasarımlar tercihidir.

Açık Sarı, Açık Mavi renk tercihlerinde önceliktedir.




TERAZİ

Tarafsız yapısı ve adaletli kişilikleri vardır.Denge ve adalet kavramları çok önemlidir. Huzursuz ve kaba ortamlar, kavga ve tartışmalar da dengelerini bozar. Uyum ve denge yaşam alanlarında vazgeçilmez bir noktadır. Dengeli, zarif, adil, nazik, hayatta yükselmeyi isteyen, hırslı, lüksten hoşlanan, sevgiye, güzelliklere büyük önem veren kişilerdir. Onlar için güzel ve pahalı şeyler değerlidir. Modern tasarım tercihleridir. Zarif ve düzenli olmaktan yanadırlar. Bulundukları her topluluğa uyan, yararlı olan iyi insanlardır. Yalnız yaşamaktan hoşlanmazlar.Rahat para harcar, Çoğu kez gelirlerinin sağlayabileceğinden daha iyi bir yaşamsürerler. Onlar için tarz ve kalite çok önemlidir ve yaşam alanlarında bu özellikleri etkilidir. Aksesuar seçimlerinde, kimsenin cesaret edemediği sıra dışı aksesuar seçimlerinde bulunup hayran bırakırlar. Pembe, uçuk yeşil renk tercihlerinde önceliktedir.




AKREP

Detaycı ve analizci zekası hangi işi yaparsa yapsın, en büyük yardımcısıdır. Hiçbir şeye kolay gözüyle bakmadıklarından meselelere kararlı bir şekilde yaklaşır ve sabırla çözerler. Her gittikleri ülkede evlerinde gibi davranan, gezmeyi seven kişilerdir. Detaycı estetik anlayışına sahiptir. Detay ve analiz özellikleri ile sıra dışı yaşam alanları tercihleri ile de dikkat çekmektedirler. Canlı Kırmızı, Siyah renk tercihlerinde önceliktedir.




YAY

Hareketli, canlı, konuşkan, atılgan, iyi niyetli, acımasını bilir ve cömerttir. Burçlar arasında en meraklı, iyimser ve hevesli yapıya sahip olanıdır. Farklı tasarımlar onlar için kaçınılmaz yaşam alanlarıdır. Doğadan kopmadan özgürlük içinde yaşamak isterler. Olaylara rahat yaklaşımları ve uyum yetenekleriyle dikkat çekerler. Özgürlüklerine son derece düşkündürler ve kısıtlanmalar onları dehşete düşürür. Rahat ve kendi başlarınayaşamak istekleri her şeyden önce gelir. İnsanlarla Aşırı ilgilenebilir ancak çabuk sıkılabilirler. Güçlü sezgileriyle her şeyi çabuk kavrar, sonuca ulaştırırlar. Özgürlüklerini hissetmek ve enerjilerini harcayabilmek için en iyi yol spor yapmaktır. Mor, Morumsu Maviaz renk tercihlerinde önceliktedir.




OĞLAK

Akılcı, sabırlı, sebatlı, kuşkucu, olayları iyi inceleyebilen, istedikleri kimseye belli etmeden yapabilen, amacına erişmek için pek az şeyle yetinebilen, herkese güvenmeyen, yapılan kötülük ve iyilikleri asla unutmayan insanlardır. Tam bir çalışma aşığıdırlar. Her meslek ve her dalda üstünlüklerini , başarılarını gösterirler. Evlerine çok bağlıdırlar. Aile içinde tek egemen güç kendileridir. Tutumludurlar, gereksiz harcamalardan lüksten kaçarlar. Gösterisi pek sevmezler, ne istediğini bilen, sorumluluk sahibi ve çekingen kişilerdir. Oğlak burcu yaşam alanları, düzenli, başarılı ve kendileri için tasarlanan mekanlardır. Başarılarını yaşam alan tasarımlarında yansıtan iyi inceleyen ve detaylandıran asil mekanlar tercih ederler. Koyu Kahverengi, Nefti renk tercihlerinde önceliktedir.




KOVA

Sevgiyi, yardımı ülküyü dehayı ve buluşları simgeler. Zamanın ilerisinde yaşadığını hissettiren bir hayat anlayışına sahiptirler. Son derece hümanist ve özgürlüğüne düşkün kova insanları için kalıplar fazla şey ifade etmez. Çünkü onlar kendi kalıplarını oluşturmakta ustadırlar.

Dost edinme konusunda titiz davranır, dürüst, bilgili ve kendine güvenen insanları arkadaş seçerler. Yuvalarında dinlenir, güç kazanır mutlu olurlar. Yaşam alanlarında toplu oturma alanları hakimdir. Sanat ve ileri görüş önemlidir ve mekanlarına yansır. Gösterişli olmayan estetik, iletişime dayalı minimalist tasarım dili vardır. Koyu Mavi renk tercihlerinde önceliktedir.




BALIK

Merhametli ve yardım severdirler. Sezgi güçleri çok gelişmiştir. Her şeyi çabuk kavrarlar. Kafalarında üstün ve güzel bir dünya vardır her zaman. Müzikten, edebiyattan, güzel olan her şeyden hoşlanırlar. Yaşam alanlarına bu özelliklerini yansıtırlar. Mobilya ve aksesuar seçimlerinde üstün bir beğenileri vardır. Paralarını Kolaylıkla harcarlar. Yaşam alanlarında bir duvarın boydan boya kitaplık kaplaması kaçınılmazdır. Deniz Mavisi, Gümüş renk tercihlerinde önceliktedir.



Hazırsanız, Hadi Başlayalım O Zaman

Bizimle tanışmak ya da hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU

Müge Akbulut