Dairenizi Uygun Fiyata 10 Kat Büyük Nasıl Gösterirsiniz? Küçük bir apartman dairesinde, en iyi çözüm, alanınızı daha büyük ve daha parlak göstermektir. Nasıl olacak bu derseniz, birçok küçük…

Dairenizi Uygun Fiyata 10 Kat Büyük Nasıl Gösterirsiniz? Küçük bir apartman dairesinde, en iyi çözüm, alanınızı daha büyük ve daha parlak göstermektir. Nasıl olacak bu derseniz, birçok küçük…

Dairenizi Uygun Fiyata 10 Kat Büyük Nasıl Gösterirsiniz? Küçük bir apartman dairesinde, en iyi çözüm, alanınızı daha büyük ve daha parlak göstermektir. Nasıl olacak bu derseniz, birçok küçük…

Dairenizi Uygun Fiyata 10 Kat Büyük Nasıl Gösterirsiniz? Küçük bir apartman dairesinde, en iyi çözüm, alanınızı daha büyük ve daha parlak göstermektir. Nasıl olacak bu derseniz, birçok küçük… Dairenizi Uygun Fiyata 10 Kat Büyük Nasıl Gösterirsiniz? Küçük bir apartman dairesinde, en iyi çözüm, alanınızı daha büyük ve daha parlak göstermektir. Nasıl olacak bu derseniz, birçok küçük…

BLOG

BLOG

Dairenizi Uygun Fiyata 10 Kat Büyük Nasıl Gösterirsiniz?

Müge Akbulut | Dairenizi Uygun Fiyata 10 Kat Büyük Nasıl Gösterirsiniz?

Küçük bir apartman dairesinde, en iyi çözüm, alanınızı daha büyük ve daha parlak göstermektir. Nasıl olacak bu derseniz, birçok küçük daire dağınık ve karanlık bir şekilde dekore edilir ve bu yüzden küçük bir alana yapabileceğiniz en iyi şey ona havadarlık görünümü vermektir. Açık renk kumaşlar ve küçük dağınıklığı olan tamamen beyaz, parlak bir alan düşünün.


Bu, minimal renk paleti, akıllı pencere uygulamaları, aynalar ve az yer kaplayan çok amaçlı mobilyalarla sağlanabilir. Ama önce kaçınmanız gereken birkaç şeyi kesinlikle belirtmekte fayda var: Karanlık ve hantal mobilyalar, çok fazla dekoratif aksesuar ve yetersiz aydınlatma. İdeal aydınlık ve modern bir daire dekoru elde etmek için, düzeninize tam olarak uymayan, kullanılmayan eşyaları ikinci el satışa çıkarmanız kaçınılmaz!


Küçük ve şirin dairenize şık ve ferah bir mekan görünümü vermeye hazır mısınız? Modern ve küçük daire dekoru düşündüğünüzden daha kolay ve daha az maliyete elde edilebilir. Parlak ve havadar bir görünüm elde etmenize yardımcı olmak için 18 küçük daire fikrini oda oda sizin için hazırladık. Hazır olun - daireniz 10 kat daha büyük hale gelmek üzere!


Oturma Odasında


1. Duvarlarınızı beyaz ve mobilyalarınızı açık gri, deri ve ahşap gibi nötr renk paletinde tutun.

2. Basit, şeffaf beyaz pencere gölgeleri alanınızın daha parlak görünmesini sağlayarak daha fazla ışığa izin verir.

3. Bir duvarınızın tamamını cam ile kaplayın. Bu alanınızın 10 kat daha büyük görünmesini sağlayacaktır.


Girişte


4. Giriş boşluğunuz sınırlıysa, uzayda neredeyse kaybolacak kadar küçük bir konsol seçin.

5. Alanın daha büyük görünmesi ve sahip olduğunuz küçük doğal ışığı yansıtması için aynaları akıllıca kullanın.

6. Tepegöz kaynağı içeren, aynı zamanda göz seviyesindeki bir ışığa (lamba veya aplik gibi) sahip olan katmanlı aydınlatmanız olduğundan emin olun.


Mutfakta


7. Mükemmel bir doğa manzarasına sahip olmadığınız gerçeğini telafi etmek için mutfağınıza yeşillik ekleyin.

8. Alanınızı daha büyük hissetmek ve yükseklik görünümü vermek için kapalı dolaplar yerine açık rafları kullanın.

9. Bir yemek masası için yeriniz yoksa mutfakta rahat bir oturma alanı yaratmak için konforlu bar sandalyelerini kullanın.


Banyoda

10. Küçük bir banyonun renk paletini minimumda tutun. Beyaz duvarlar ve açık ahşap tonlar alanınızı büyük ve parlak hissettirmek için idealdir.

11. Alanınızı daha lüks ve katmanlı hissetmek için aydınlatmada ve donanımınızda eski pirinç aksanları kullanın.

12. Alanınızı beş yıldızlı bir otel gibi hissettirmek için tüm tekstili beyaz tutun.


Ev Ofisinde


13. Kitaplarınızı düzenlemek ve mekanınızın yüksekliğini en üst düzeye çıkarmak için duvara monte depolama kullanın.

14. Özel bir ev ofisine sahip değilseniz, akıllıca aksesuarlanan ve depolanan çok amaçlı bir yemek alanı/ofis oluşturmayı deneyin.

15. Alanınızı aydınlık ve havadar hissettirmek için yalnızca kitaplığınıza renk ekleyerek paletinizi minimumda tutun.


Yatak Odasında


16. Alçak sarımlı bir yatak, tavanlarınıza yüksek bir görünüm kazandırır, bu nedenle zemine alçak mobilya seçin.

17. Çizgileri bulanıklaştırmak ve tutarlı bir bütün oluşturmak için kilim, battaniye ve yatak gibi beyaz tonlarında çok sayıda yumuşak tekstil yerleştirin.

18. Alanınızı sakin, düzenli ve işlevsel hissetmek için ortam aydınlatması ve yeşilliklerle asgari düzeyde uyum sağlayın.


Hazırsanız, Hadi Başlayalım O Zaman

Bizimle tanışmak ya da hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU

Müge Akbulut